DE OOGKAS weer open vanaf 1 mei

Beste klant,

Na onze laatste mailing over de voorlopige sluiting van de Oogkas in verband met het Corona virus, ontvingen we veel attente reacties. Heel hartelijk bedankt voor uw begrip!
In deze gedwongen pauze hebben we ons bezonnen op aangepaste maatregelen en het doet ons veel plezier om u te kunnen vertellen dat we  per 1 mei weer open gaan.

Dat kan veilig omdat we geïnvesteerd hebben in automatische oogmeet apparatuur. Dit betekent dat we uw ogen kunnen opmeten op een afstand van twee meter. En we bieden u de mogelijkheid tot private shopping dat wil zeggen dat we alleen op afspraak klanten ontvangen. Hiermee kunnen we in onze winkel ook de social distancing waarborgen.

Op onze website, of onder deze tekst, kunt u in de agenda invullen met welk doel u naar de Oogkas wilt komen waarna automatisch wordt aangegeven hoe lang uw afspraak duurt. Onze openingsdagen veranderen niet (van dinsdag t/m zaterdag),
de tijden wel:
door de week van 11.00 - 18.00 uur
en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

We werken volgens de regels van de NUVO en die van het RIVM dus zorgen we er vanzelfsprekend voor dat de (zonne)brillen, de apparatuur en de winkel na elke klant weer worden ontsmet.

Graag tot ziens in de Oogkas!

Thea en Dick

Afspraak maken

(Maximaal twee personen per afspraak)

 

DE-OOGKAS-201704-1