DE OOGKAS Collectie

Het succes van het Italiaanse merk Blackfin is een all-Italian-story en overstijgt het cliché geworden Made in Italy. Bijna vijftig jaar geleden startte dit familiebedrijf in de Agordo Dolomieten met het produceren van monturen voor andere merken.

Nu profileert het zich met eigen ontwerpen van titanium frames. De enige buitenlandse concessie die Blackfin doet is het gebruik van Japans titanium omdat deze het puurst en meest perfect is. Maar voor de artistieke ontwerpen, de technische vaardigheden en alle stappen in het productie proces kiest Blackfin voor Italiaanse specialisten die allemaal bewust op één plek samenwerken namelijk daar waar het bedrijf ooit begon. Om de doodeenvoudige reden dat daar alles is wat ze nodig hebben en omdat Made in Italy niet zonder Italië kan.

Het magnifieke en volmaakte landschap van de Dolomieten met zijn geurige eeuwenoude bossen, heldere Alpenstromen en stilte van vallende sneeuw transformeert het bedrijf in alles wat het doet. Door de jaren heen is ervoor gekozen het artistieke aspect niet te laten overheersen door technische ontwikkeling en passie niet te laten overschaduwen door innovatie. Daarom vertegenwoordigt een Blackfin montuur, niet Made in Italy maar het perfecte NeomadeinItaly.

Vanaf € 366.-

www.blackfin.eu

 

Contact

Heeft u een vraag of reactie? Wij staan u graag te woord.

logo-de-oogkas
’s Gravelandseweg 46a
1211 BT Hilversum

035-7732993
info@deoogkas.nl
Facebook
Instagram
Pinterest

Openingstijden
Zondag en maandag : gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur

Privacyverklaring