DE OOGKAS Collectie

De monturen en bril accessoires van Caroline Abram, een Parisienne met een Senegalese achtergrond, zijn geïnspireerd op die kleurrijke Afrikaanse cultuur en natuur.

Doordat haar moeder een optiekzaak heeft in de Franse hoofdstad begon zij met het ontwerpen van opvallende accessoires. Zo is ze er bijvoorbeeld in geslaagd het stoffige imago van de lorgnet te vervangen door een geweldig trendy en praktisch model. Daarna leek het ontwerpen van monturen een logisch gevolg. Ze richtte zich in eerste instantie op een collectie voor vrouwen die exclusief in Frankrijk wordt geproduceerd. Daarbij maakt zij gebruik van zowel metaal als acetaat. Ze durft heldere, intense kleuren die sterk contrasteren met elkaar te mixen waardoor de elegante pasvorm een luxueuze uitstraling krijgt.

Vanaf 2006 wonnen haar ontwerpen in Frankrijk verschillende keren de Silmo d’or of werden zij daarvoor genomineerd. In 2014 werd de eerste Caroline Abram winkel in Parijs geopend; nu zijn haar monturen ook verkrijgbaar in DE OOGKAS. Haar super vrouwelijke brillen zijn een stijlvolle aanwinst voor onze collectie!

Vanaf € 276.-

www.carolineabram.com

 

Contact

Heeft u een vraag of reactie? Wij staan u graag te woord.

logo-de-oogkas
’s Gravelandseweg 46a
1211 BT Hilversum

035-7732993
info@deoogkas.nl
Facebook
Instagram
Pinterest

Openingstijden
Zondag en maandag : gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur

Privacyverklaring