DE OOGKAS Collectie

Lamarca is een Italiaans merk uit de collectie van Trisoticca, een bedrijf dat gevestigd is in de Dolomieten. Dit gebied is de oudste optiekstreek ter wereld waar de productie van brillen altijd in handen is gebleven van familiebedrijven.

Het al dertig jaar bestaande Trisottica is inmiddels een begrip geworden wanneer het gaat om een alternatieve acetaat productie. Uniek is de manier waarop tijdens het productieproces het ontwerp ontstaat en het kunststof op ambachtelijke wijze tot een stijlvol montuur gevormd wordt. Normaal gesproken wordt het ontwerp van een montuur uit een plaat gefreesd. Maar Trisoticca is het enige optiekbedrijf ter wereld die het andersom doet. Eerst wordt de mal gemaakt waarin de glazen moeten komen. Dan worden verschillende kunststof platen aan elkaar gehecht en daarna start pas het echte ontwerpen.

In Lamarca is jarenlange ervaring, kennis en ontwikkelde techniek terug te vinden in een unieke en kleurrijke collectie, ontstaan uit vijf verschillende ‘families’; emotie, schoonheid, poëzie, elegantie en originaliteit.

Vanaf € 286.-

www.lamarcaeyewear.com