DE OOGKAS Collectie

Nieuw in de collectie van DE OOGKAS zijn de in Italië handgemaakte kunstzinnige monturen van een jong, dynamisch merk dat in 2014 mede dankzij crowd funding in Engeland gestart kon worden.

Italiaans ambachtswerk, principes van duurzaamheid en sociaal bewust ondernemerschap: daar lag de droom van een Engelse broer en zus met een Venezolaans-Spaanse achtergrond. Het succesvolle resultaat is PortraitEyewear een merk dat bewijst hoe traditioneel handwerk heel goed samen kan gaan met een high-tech productie. Lucio Stramare, die al meer dan twintig jaar designbrillen ontwerpt, speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de nieuwe modellen.

De collectie wordt geïnspireerd door stromingen uit de kunstgeschiedenis en iconische figuren zoals de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo, beeldend kunstenaar Louise Bourgois en wetenschapper Stephen Hawking.. Het resultaat is aan de ene kant een frisse, klassieke lijn met CLASSIC monturen en aan de andere kant de ART FAKT lijn met innovatieve en kunstzinnige monturen. PortraitEyewear frames the artist in you.

Vanaf € 255.-

portraiteyewear.com

 

Contact

Heeft u een vraag of reactie? Wij staan u graag te woord.

logo-de-oogkas
’s Gravelandseweg 46a
1211 BT Hilversum

035-7732993
info@deoogkas.nl
Facebook
Instagram
Pinterest

Openingstijden
Zondag en maandag : gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur

Privacyverklaring