DE OOGKAS Collectie

SOL SOL ITO

Eersteklas Zwitsers vakmanschap, hoogglans acetaat, opvallende kleuren en brilpoten van chirurgisch draadstaal. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de kleine, exclusieve collectie SOL SOL ITO van Monika Fink en Sandra Kaufman uit Zürich.

Exclusief omdat zij hun collecties bewust echt klein houden. Ze hebben tot nu toe zeventien verschillende brilmonturen ontworpen en zes modellen zonnebrillen. Deze zijn allemaal in verschillende kleuren leverbaar zijn, maar worden in beperkt aantal geproduceerd. Fink en Kaufman hebben jarenlang ervaring met verfijnde productietechnieken, zo worden hun creatieve ambities worden ondersteunt door precieze techniek en andersom. Zij willen dat hun ontwerpen de individualiteit van een gezicht benadrukt en gaan er vanuit dat een bril aan anderen onthult hoe we ons zelf zien en dat een model past bij een bepaalde periode in ons leven.

De SOL SOL ITO designs stralen een expressieve zelfverzekerdheid uit, zijn stoer te noemen en tegelijkertijd kwetsbaar door de combinatie met het dunne veren draadstaal. Dit innovatieve, verwisselbare potenscharnier heeft de ontwerpsters drie verschillende patenten opgeleverd. SOL SOL ITO kan dan ook zeer terecht een unieke aanwinst genoemd worden in onze collectie.

vanaf € 323.-

www.solsolito.com