DE OOGKAS Collectie

MODO

MODO, Italiaans voor My Way werd in 1990 door Alessandro Lanaro opgericht in Soho, New York. De in Amerika op de voet gevolgde trends worden door een designteam in Zweden vertaald naar vooruitstrevende ontwerpen in kwalitatieve monturen om tenslotte in Japan geproduceerd te worden. De passie van MODO is een ultieme balans te vinden tussen vorm en functionaliteit.

De MODO collectie bestaat uit verschillende lijnen waarvan de meest opvallende de titanium collectie is: papierdun en vederlicht dus uiterst comfortabel om te dragen. MODO levert de monturen in een verscheidenheid aan kleuren en de combinatie van titanium en kunststof is bijzonder verrassend. Volgens MODO ontwerpster Susanne Bargi is haar persoonlijke favoriet ook de bestseller: “de Paper-Thin Acetate 4509", en dan vooral de transparante kleuren. Een prachtig panto-model gemaakt uit een combinatie van titanium en mooie acetaten.

Zoals meer van onze leveranciers is ook MODO maatschappelijk betrokken. Van elk verkocht montuur doneert MODO een montuur aan slechtziende kinderen in India. Onder het motto ‘Buy a frame, help a child see’ krijgen zij hierdoor een kans op een betere toekomst.

Vanaf € 234.-

www.modo.com

Modo Modo