DE OOGKAS Collectie

Suzy Glam

DE OOGKAS is er trots op de collectie uitgebreid te hebben met het exclusieve Nederlandse merk Suzy Glam: dutch design dat in Amsterdam wordt ontworpen en in Italië en Frankrijk in kleine familiebedrijven wordt geproduceerd.

Ook Suzy Glam kiest voor duurzaamheid en vanuit dat oogpunt presenteren eigenaren Susanne Klemm en Etienne Frederiks niet elk jaar een heel nieuwe collectie maar ontwerpen zij nieuwe klassiekers die lang meegaan. Daarbij maken zij zoveel mogelijk gebruik van bio-acetaat. Hun collectie bestaat op dit moment uit tweeentwintig monturen waarvan 'Suzy Glam Pushes Forward' één van de laatste is. Daarnaast wordt elk jaar een nieuwe zonnebril in gelimiteerde oplage geproduceerd. Het model Celebrates werd speciaal ontworpen ter gelegenheid van Suzy Glam’s eerste lustrum.

Het ontwerpproces wordt niet gestart met een tekening of computerbeeld maar hoofdzakelijk met de hand gevormd, letterlijk op het gezicht. Hierdoor ontstaat een opvallend driedimensionaal model waarbij de esthetiek van het frame als een accessoire centraal staat. De monturen voor mannen stralen kracht uit, die voor vrouwen een glamourachtige zelfverzekerdheid. Suzy Glam is een opvallende aanwinst voor de nieuwe generatie brillenliefhebber!

€ 355.-

www.suzyglam.com